top of page

Arriba l'estiu: Summer is here


L'estiu ja és aquí i aviat acaben els nostres cursos regulars (30 de juny) i comencen els nostres cursos intensius. Els que vulguin fer una bona apretada en anglès, francès o alemany, tenen l'ocasió d'apuntar-se a un dels nostres cursos intensius d'estiu.

En proposem pel matí i per la tarda, de tots els nivells, i a elegir entre 2 hores i 4 hores diàries, al millor preu que puguis trobar en tota la comarca.

Aquests cursos estan pensats tant per a joves com adults i aniran de dilluns a dijous, de l'1 al 30 de juliol. Informa-te'n!

I pels més petits de la casa, durant les dues primeres setmanes del mes d'agost i les dues primeres de setembre, oferirem casal en anglès de 9h a 13h per a nens i nenes d'entre 3 i 10 anys. El casal estarà basat en setmanes temàtiques: circ, edat mitjana, etc. Les places són limitades.

Els alumnes tenen 3 opcions:

1. Fer el casal temàtic de 9h a 13h - 85€/setmana (0 160€ dues setmanes)

2. Fer el casal i quedar-se a dinar portant la seva carmanyola de 9h a 15h - 110€/setmana (o 200€ dues setmanes)

3. Fer el casal temàtic de 9h a 13h, quedar-se a dinar (carmanyola) i fer casal urbà* a la tarda de 15h a 17h - 150€/setmana (o 280€ dues setmanes)

*El casal urbà requereix de l'autorització dels pares per treure els nens del centre (amb un/una mestre/a a càrrec de cada 6 alumnes) ja que es realitzaria en parcs, zones i botigues del barri.

Els germans tenen un 10% de descompte.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page