top of page

Masterclass & Cupcakes Reported Speech


El dissabte 23 de maig vam celebrar la nostra última Masterclass & Cupcakes. Sis alumnes van assistir a una de les nostres classes d'anglès específiques i, sobretot, enfocades a millorar parts bàsiques de la gramàtica necessària per aprovar exàmens de B1 i B2 de Cambridge o Escola Oficial d'Idiomes.

Aquestes classes solen tenir una assistència d'entre 6 i 8 alumnes, duren 2 hores (dissabtes de 10h a 12h) i es fa una pausa per esmorzar cupcakes i suc, inclosos en el preu (10€ per persona).

Aquest curs 2014 - 2015, se n'han celebrat vàries (una per mes aproximadament), cobrint temes tan importants com els temps verbals, condicionals, passives, reported speech, modals, writing tips o errades típiques del First Certificate Exam.

El curs vinent, en seguirem fent. No us les perdeu!

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page