top of page

A language School You Can TRUST!

La teva acadèmia de confiança

El centre

English World Academy és un nou centre creat per cobrir les necessitats de tots, des dels més petits fins als més grans. L'acadèmia, que es va obrir el gener de 2014, ofereix un ampli ventall de cursos i activitats per satisfer els gustos de tothom.

 

Situat al carrer de les Hortes 34 (davant l'antic Gimbody Squash, a tocar la betzinera de la Petrem), a la zona escolar de Figueres (a 2 minuts a peu del Pallach, La Salle, El Dalí, Cendrassos, Monturiol, Les Aigües, Les Escolàpies, Xuclamel i Menuts), el centre ofereix un espai molt ampli, climatitzat, lluminós, atractiu i agradable on tothom s'hi sent com a casa. Tanmateix, a la segona planta, a la nostra "Mini London", una recreació d'una ciutat amb aeroport, restaurant, supermercat, hospital i boutique, tots i totes hi poden aprendre anglès (o qualsevol altre idioma) en context real i passar-ho d'allò més bé.

 

A la planta baixa hi trobareu la recepció, una aula gran i dues aules dels petits (molt colorides i espaioses) i un espai de relax amb taules on els alumes del centre poden estar-s'hi l'estona que vulguin (abans o després de les classes) ja sigui per fer deures, llegir el diari/revista en anglès o llegir un llibre.

 

Mètode

English World Academy ofereix nous mètodes i maneres d'enfocar l'aprenentatge dels idiomes, donant prioritat a la motivació dels alumnes, la diversió i, sobretot, la contextualització, per tal que la llengua que aprenen sigui útil. A infantil i primària no es fa servir llibre ni fitxes (tret de comptades vegades). El mètode és totalment lúdic i basat en jocs, cançons, teatre i activitats creatives.

 

També s'ofereix anglès a nivell de secundària, Batxillerat i adults. Preparem per a proves oficials Cambridge des de 3r de primària. A primària, si els alumnes tenen prou nivell, se'ls prepara per fer els YLE (Young Learners Exams - Movers i Flyers). A partir de secundària, se'ls prepara pel KET (normalment a 2n d'ESO), el PET (normalment a 3r i 4t d'ESO) i el FIRST (a partir de batxillerat, universitaris i adults). 

 

També oferim classes de varis nivells per adults tant matins com tardes (A1 - Bàsic, A2 - Elemental, B1 - Preintermig, B2 - Intermig, o C1 - Advanced), així com altres activitats molt divertides i temàtiques com els casals de Setmana Santa.

 

IDIOMES i TRADUCCIONS

Ensenyament de llengües estrangeres per totes les edats i traduccions

no oficials.

Carrer de les Hortes 34, Baixos
17600 Figueres (Girona)
englishwacademy@gmail.com

Tel: 972 677 979 / 649 028 514
 

OPEN 5 DAYS
Cursos per empreses:
Al teu centre o al nostre
English World Academy Figueres
bottom of page