top of page

EASTER ENGLISH CAMP

(Setmana Santa)

 

De dilluns a dijous (inclosos)

De 9am a 13pm

(30€ d'inscripció que es restaran del preu totsal)

 

Durant la Setmana Santa molts pares pateixen que els seus fills no s’avorreixin a casa. Per oferir-los una alternativa divertida i engrescadora, a la vegada que diàctica i enriquidora, English World Academy els ofereix l’Easter English Camp. Una setmana plena de diversió, contes, cançons, teatre i jocs.

 

Les activitats van dirigides a nens/es de 4 a 11 anys, que treballen per franges d’edat amb diferents mestres/monitors, tot i que algunes activitats les fan conjuntament, com per exemple, el teatre.

ACTIVITATS i DIVERSIÓ

 

Tot i que és molt comú treballar amb ous i conillets durant la Setmana Santa, no volem que aquest sigui el tema principal del nostre Easter Camp, perquè entenem que ja ho treballen prou cada any. Per això, hem decidit elegir una altra temàtica general que dominarà els jocs, cançons, manualitats i contes durant la setmana: el Mar i els animals marins.

 

  • Story-time (l’hora del conte)

  • Arts and Crafts (manualitats temàtiques en anglès)

  • Songs (cançons temàtiques)

  • Games (jocs temàtics)

  • Theatre and role-plays (teatre i representacions)

  • Real English in context (anglès vivencial en context): Cada dia, durant una petita estona de joc guiat, els alumnes pujaran a la nostra “Mini-London” a fer de cambrers, clients, venedors, agents de viatges i doctors per a què comencin a tenir un petit contacte amb l’anglès més real i necessari.

bottom of page